Odvodni olučni sistemi

Vođeni željom da omogućimo što bolje zadovoljenje sve raznovrsnijih potreba i ispunjenju želja kupaca vezane za oblast krovopokrivanja, nastojali smo da zaokružimo prodajni asortiman u ovoj oblasti. Kao rezultat te želje i nastojanja da je sprovedemo u stvarnost uvrstili smo kompletan ODVODNI OLUČNI SISTEM za odvod padavina sa krovnih površina.

ODVODNI OLUČNI SISTEM obuhvata sve potrebne elemente za kvalitetnu odvodnju vode sa krovnih površina. Zavisno od vrste objekta kupac može dobiti jedan od sledećih sistema:

 1. Sistem polukružnih oluka
 2. Sistem četvrtastih oluka
 3. Kombinovani sistem

U kombinaciji sa našim prodajnim krovnim i fasadnim profilima sistem za odvod padavina nudi kompletno rešenje u kojem kupac konačno ima mogućnost da sam odabere komponente,tipove,boju i na taj način dobije željeni izgled objekta.

Kompletan proizvod se vrši od kvalitetnih limova debljine 0,50mm i 0,55mm što za rezultat daje vrhunski kvalitet i sigurnost finalnog proizvoda.

Komponente ODVODNIH OLUČNIH SISTEMA:

 1. Polukružni oluk
 2. Završetak za oluk
 3. Kuka za oluk
 4. Spoljna krivina(vinkla)
 5. Unutrašnja krivina(vinkla)
 6. Vertikalni oluk
 7. Kotlić
 8. Koleno
 9. Šelna

Vrste materijala od kojih su proizvedeni ODVODNI OLUČNI SISTEMI su: pocinkovani limovi, pocinkovani bojeni i plastificirani limovi i bakarni limovi.

Od pocinkovano bojeno i plastificiranih oluka na raspolaganju su boje po RAL karti: