Piano samouklapajući krovni lim

PIANINO samouklapajući krovni lim je najnoviji proizvod koji je svoju odličnu reputaciju stekao širom Evrope. Zbog svojih izvrsnih karakteristika i univerzalnosti u primeni ali pre svega zbog svog izvrsnog izgleda vrlo brzo postaje standard i u našoj zemlji.

Po svom izgledu PIANINO najviše podseća na klasični falcovani lim. Zapravo on je jedno dosta unapređeno rešenje istog. Naime klasični falcovani lim je dosta skup,teško i sporo se montira, a vrlo čest slučaj jesu problemi koji se pojavljuju kasnije zbog ručnog falcovanja lima. PIANINO odklanja sve navedene nedostatke tako da je sada ugradnja izuzetno pojednostavljena,a samim tim i jeftinija.

Moderan i inovativan profil omogućava ugradnju kompletnog krova bez ijednog vidljivog vijka.,sto je čest zahtev investitora. Elegantna ojačanja po dužini dodatno ojačavaju profil tem u daju i efektan izgled.

Proizvodnja PIANINA samouklapajućeg lima obavlja se na najsavremenijim kompjuterizovanim i automatizovanim mašinama u Arilju.

Mogućnost greške prilikom proizvodnje apsolutno ne postoji. Finalni proizvod uvek ima izuzetne tehničke karakteristike,a njegova montaža je izuzetno brza.

Samouklapajući krovni lim PIANINO se proizvodi u pločama prema dužinama potrebnim kupcu tako da nema nepotrebnih gubitaka materijala, a samim tim montaza je lakša i preciznija.

Standardna sirovina za proizvodnju PIANINA je čelični pocinkovani plastificirani bojeni lim.

Na raspolaganju su boje po RAL karti: